A fost odată, înainte de alegerile locale

Referendum reducere preț apă

"Deocamdată, strângem cât mai multe semnături prin care cetățenii își manifestă sprijinul pentru această inițiativă de reducere a prețului apei. Ulterior, voi depune un proiect de hotărâre în CL Mangalia, iar documentul adoptat va fi validat de către Prefectură, astfel încât să organizăm referendumul până la sfârșitul anului "
Radu Cristian
Primar Mangalia

Așa ne explica domnul Primar al Mangaliei înainte de alegerile locale din Septembrie 2020. Specifica în continuare că intr-o săptămână s-au strâns peste 5000 de semnături pentru această inițiativă.

Și accelera domnul primar:

Dacă nu ma credeți pe cuvânt sau dacă domnul primar a uitat ce zicea, las aici și legătura către declarația de presa prezentă pe site-ul Primăriei Mangalia aici: 

Mai departe, au venit și au și trecut alegerile generale din Decembrie 2020. RAJA rămâne fără Felix Stroe (PSD) la cererea lui Mihai Lupu (PNL). Primarul se face ca uită de referendum.

Adicătelea RAJA e acum la PNL și „gura mica că acum noi suntem la guvernare”.

Să fie ăsta motivul necontinuării referendumului în Mangalia?

Un lucru este cert, Mangalia încă așteaptă referendumul pentru reducerea prețului apei. 

Să speram însă că Mangalia nu v-a aștepta până în 2024, cu toate că aceste declarații sunt de regulă doar promisiuni de campanie electorală.

Aveți altă opinie? Lăsați-ne un cometariu

You May Also Like